Bruiloft muziek

Zoekt uw bruiloft-muziek voor uw bruiloftsfeeest, dan is een band als Coverband Escape de ultieme keuze als u zoekt naar goede bruiloft-muziek.

Door de jarenlange ervaring van coverband Escape met het spelen van bruiloft muziek op bruiloften, trouwerijen en huwelijksfeesten maakt Escape de ultieme band met bruiloft muziek.

Het repertoire van Escape is zo groot dat  deze band niet onderdoet voor een DJ met een grote verzameling mp3's.

Maar op uw feest draait het niet alleen om naar bruiloftmuziek te luisteren maar ook om interactie met het publiek, gezelligheid en een volle dansvloer. En als het gaat om performance, uitstraling en interactie met het publiek, dan kan een DJ nooit tegen Coverband Escape op.

Zoekt u bruiloftmuziek van een spetterende band met een modern en uitgebried repertoire voor uw bruiloft ? Zoek niet verder en kom bij ons kijken om u te overtuigen van de Showband Escape.

Voor meer informatie over onze band, apparatuur, bezetting en prijzen kijkt u dan op onze informatie pagina of wilt u weten waar wij openbaar spelen, kijk dan in onze agenda.

bruiloft-bruiloftsfeest

Wilt u meer informatie over prijzen en beschikbaarheid, doe dan een vrijblijvende offerte aanvraag.

 

Reacties van bruidsparen

Reactie bruidspaar Femke en Alex

Wat was dìt een onvergetelijke avond. Alles klopte en de band zorgde voor een waar vuurwerk als kroon op deze allermooiste dag van ons leven.
Dank jullie wel daarvoor, jullie zijn geweldig en tot snel en jullie zijn nog niet van ons af ?
We komen snel weer naar de Big Bell om het dunnetjes over te doen!

Alex en Femke


Reactie van het bruidspaar Anouke en Yoram

Hi David, Wouter en Joleen,

We kijken terug op de mooiste en leukste dag van ons leven en genieten nog steeds van elke herinnering :)
We willen jullie nogmaals bedanken voor het knalfeest dat jullie hebben verzorgd.
Het was voor ons echt perfect en super leuk om te zien dat er zoveel mensen aan het dansen waren!
Van zo’n beetje iedereen hebben we te horen gekregen dat de band zo leuk was, dus die kunnen jullie in je zak steken. We waren al fan van jullie maar met Joleen erbij stiekem nog meer: wat was jullie repertoire leuk zo met z'n drie!
We zullen jullie snel nog een keertje zien in het Palm Party House of The Big Bell :)

Groetjes,

Yoram en Anouk


Reactie 25 jarige Bruiloft van Ada en Peter

Jullie hebben zó goed allerlei muziekgenres gespeeld/gezongen de hele avond, de eer is aan jullie dat de vloer vol bleef ... naast het feit dat het een toffe groep met veel "oudere jongeren" betrof natuurlijk :-)

Was super feest met super band!!!


Reactie bruidspaar Marcel en Xandra

Onze bruiloft met deze band was super! Daarna op meerdere bruiloften en ook het bedrijfsfeest van Nationale Nederlanden meegemaakt en elke keer weer top! Staan voor kwaliteit en gezelligheid!!

Reactie bruidspaar Yvette en Matthijs

Geef je een feestje en ben je op zoek naar een leuke maar ook zeer goeie band dan is coverband Escape zeker de moeite waard.. wij kunnen deze band al aardig wat jaartjes en ze weten er altijd een feestje van te maken en zoeken ze nog regelmatig op als ze ergens spelen. Op onze bruiloft heeft iedereen er ook zeker van genoten en denken daar dan ook regelmatig aan terug..

 

 

Band nieuws

Contact

David Heutink

015 310 9851
065 312 6857
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.